Het spijt ons, deze aanbieding is afgelopen

 • Inclusief verblijf
 • Inclusief activiteit

Het antieke Rome inclusief excursie

 • Citytrip
 • Italië
Nu vanaf € 159
 • per persoon vanaf
 • o.b.v. 2 personen
Misschien vind je dit ook interessant
Dit was de aanbieding

Ontdek de fascinerende geschiedenis van de Eeuwige Stad incl. hotel met ontbijt, excursie Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Rome werd niet gebouwd op één dag en dat zie je ook! In de Eeuwige Stad kan je historische constructies bewonderen die meer dan 2000 jaar oud zijn en vind je op elke straathoek architecturale schoonheden en andere verrassingen. Wandel door het park van Villa Borghese, bezoek de Sint-Pietersbasiliek, gooi een muntje in de Trevifontein en geniet van een overheerlijke 'gelato' terwijl je op een van de Spaanse Trappen zit. Tijdens je verblijf neem je ook deel aan een excursie waarbij je samen met een gids een bezoek brengt aan het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum. De Italiaanse hoofdstad is een schat aan verhalen, cultuur en gastronomische hoogstandjes. Benvenuto a Roma!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 nachten in Rome
 • Ontbijt
 • Excursie antiek Rome: het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum (dag 2)
Rome, de Eeuwige Stad

De Italiaanse hoofdstad is een statige oude dame, die met een leeftijd van maar liefst 28 eeuwen heel wat boeiende verhalen te vertellen heeft. Ze zag Julius Caesar, Michelangelo en Leonardo Da Vinci allemaal de revue passeren. Die 28 eeuwen maken van Rome een echt openluchtmuseum! Achter elke straathoek ontdek je nieuwe tempels, theaters, barokkerken, renaissancepaleizen en andere overblijfsels uit die lange geschiedenis. Maar natuurlijk heeft Rome nog andere gezichten! Dat van een jonge en bruisende stad bijvoorbeeld, vol levendige bars en pleinen en gezellige winkelstraten. Of dat van een culinair walhalla, met haar fantastische pizzeria's, authentieke restaurants met gerechten uit grootmoeders keuken, en uiteraard: de beste wijnen ter wereld! (Her)ontdek het zelf allemaal op je volgende citytrip naar de Eeuwige Stad...

Hotel

We werken samen met onze vertrouwde partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Excursie antiek Rome: het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Op dag 2 van de reis maak je een fascinerende excursie naar drie van de beroemde bezienswaardigheden van het oude Rome. Wanneer je het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum bezoekt, reis je terug in de tijd. Je eerste stop maak je bij de grootste en best bewaarde triomfboog in Rome: de Boog van Constantijn. Daarna betreed je het grootste amfitheater van de Romeinse wereld, waar je gids je vertelt over de dodelijke veldslagen die hier plaatsvonden. Je gaat verder naar de Palatijn, de thuisbasis van prominente burgers van het koninkrijk, waaronder de eerste Romeinse keizer Augustus. Vanaf geniete je van een adembenemend uitzicht op het Forum Romanum en Circus Maximus. De tour eindigt met een wandeling door het Forum Romanum, dat dienst deed als het politieke, sociale en economische centrum van het rijk. Onderweg vertelt je gids over de machtsstrijd, politieke intriges en het dagelijks leven van het Romeinse Rijk! De excursie duurt ca. 2 uur in september en oktober, ca. 3 uur in de andere maanden.

calendar illustration
Bekijk de prijzen en de beschikbaarheid van deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Vervoer
 • Toeristenbelasting: € 3,50 - €6,- per persoon per nacht (te betalen in het hotel)
Praktische informatie
Voorwaarden

Uw boeking is een rechtstreeks contract tussen u en Secret Escapes Limited voor het leveren van uw pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. De Secret Escapes algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is een bedrijf dat geregistreerd is in Engeland en Wales onder nummer 07026107, gevestigd te 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

Covid-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op je bestemming. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn aan de hand van het buitenlandse overheidsadvies van België.

Bezetting

Maximaal 3 personen en 1 baby (0-2 jaar) per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis: ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Babybed

Beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisdocumenten ten laatste vijf dagen voor vertrek.